Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan tudnám elérni, hogy a...

Hogyan tudnám elérni, hogy a csirkepörim szaftja sűrű legyen?

Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 19:27
 1/5 bumbi02 ***** válasza:
61%
Nem szabad sajnálni alól a hagymát - tv paprikát, én azt is teszek pörkölt alapba - , és mindig csak kevés lével felönteni.
2012. okt. 27. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
33%
Több tejföl+ erősebben füszerezd (paprika,stb..)
2012. okt. 27. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

a finomra vágott hagymát, zsiradékon diszteld sóval, és egy kis vízzel teljesen pépesre. szinte krémszerű legyen a hagymás alap. erre tedd majd a húst, egy kicsit párold saját levében , egy kis vízzel pótolva, de nagyon kevéssel. utána a pirospaprika, kömény ízlés szerint, és mindig nagyon kevés folyadékkal pótolni a szaftot.

nem szabad bő lére engedni, mert akkor tényleg vizes lesz.

2012. okt. 27. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, alapvetően mehet bele sok hagyma és egy kis paprika, paradicsom, de a lényeg tényleg az, hogy kevés vizet tegyél hozzá, mert a csirke egyébként is több vizet enged ki. Szóval ne lepje el, csak mondjuk félig.

De a végén be is habarhatod ha hosszabb lett a leve egy kis lisztes tejföllel, így fincsi paprikás csirkét kapsz és egy csepp szósz sem megy kárba :)

2012. okt. 27. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors tanácsokat! Megfogadom:-)! Asszem én mindig sok vizet tettem alá, és ez volt a gond.
2012. okt. 27. 19:41

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!