Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Aki sütött már pizzát sajt...

Aki sütött már pizzát sajt nélkül! Hogyan lehet elérni, hogy ne száradjon ki, ha nincs a tetején sajt?

Figyelt kérdés

#pizza #sajt-nélkül
2012. szept. 14. 15:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
tegyél paradicsomot vagy valami mást a tetejére.
2012. szept. 14. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Jó sok pizzaszósz,nem csak bekenegetni,hanem fél-1 centit pakolj rá.

Mondjuk én nem tudom elképzelni a pizzát sajt nélkül ,az nem is pizza.

2012. szept. 14. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/20 A kérdező kommentje:

Sajnos én is csak nehezen, de a lányom tejfehérje allergiás, és no tejtermék. :o(

Viszont eddig nem így volt, most lett totál szigorú a diéta, a pizzát meg nagyon szereti.

Amúgy csak az ő részére nem tennék sajtot. A paradicsomkarika jó ötlet, mert az is leveses. Ha alatta van a sonka, akkor talán nem szárad ki. Mert ugye a tésztának meg meg kell sülnie, nem lehet előbb kivenni, csak mert a teteje már "kész"...

2012. szept. 14. 16:04
 4/20 anonim ***** válasza:
A pizzatésztát kissé elő kell sütni, és akkor nem gond a több pizzaszósz sem, és a tészta is megsül.
2012. szept. 14. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/20 A kérdező kommentje:
És akkor nem lesz nagyon magas? Én kifejezetten a vékonyat szeretem.
2012. szept. 14. 16:14
 6/20 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Ha vékony pizzát szeretnél, akkor ne rakj rá sok szószt mert elázik.

Én úgy szoktam a sonkát rárakni hogy kockákra vágom, teszek a tetejére paradicsomkarikát és nem szárad ki.

Én fokhagymás tejfölös szósszal szoktam készíteni.

2012. szept. 14. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/20 anonim ***** válasza:
Attól, hogy megpirul a tészta, majd rárakod a cuccokat, és sül még vele, emg azok rásülnek, nagyobb nem lesz.
2012. szept. 14. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/20 anonim ***** válasza:

Sajt nélkül szoktam sütni, szintén tejfehérje miatt.

Egyszer sem foglalkoztam azzal, hogy ki ne száradjon a sajt nélkül, ugyanis fel sem merült bennem, hogy ki fog:) Nem is száradt. Pedig különösebben leveses dolgot nem is szoktam a tetejére pakolni. Bacon, gomba, bab, kukorica...ja, és persze alapnak paradicsomszósz. Sosem száradt ki. Egy gond van vele ilyenkor, hogy nincs ami összefogja a feltéteket. Igen könnyen lepotyognak evés közben. Hmmm. Most jutott eszembe. Egy felvert tojással össze lehet őket fogni. Óóó, hogy miért nem akkor jutott ez eszembe, amikor én készítettem:(:)

2012. szept. 14. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/20 anonim ***** válasza:
Csak enyhén érzékeny a lányod, vagy nagyon? Mert a kecsketejben bár ugyanannyi a tejcukor, mégis más az összetétele, ezért sok laktózérzékeny is fogyaszthatja. Én is tapasztaltam, a tehéntejes dolgoktól görcsöl a hasam és meghajtanak, a kecsketejtől semmi bajom még magában sem, sőt még a pollenallergiám is elmúlt tőle, és egész évben nem voltam beteg, pedig könnyen megfázok. A keménysajt, kefír, joghurt meg általában még könnyebben emészthető, a legtöbb laktózérzékeny fogyaszthatja a savanyított tejtermékeket. Próbáljátok ki egy kis darabka kecskesajttal.
2012. szept. 15. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/20 A kérdező kommentje:

Köszi, de a "kecskecuccok" csak a laktózérzékenyeknek jók, a tejfehérje allergiásoknak az is tiltólistás.

Azért kell most nagyon komolyan venni a diétát, mert úgy van esélye kinőni, ha nem terheljük.

De elkanyarodtunk a pizzától... :o)

2012. szept. 15. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!