Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Halászlébe mivel passzírozzáto...

Halászlébe mivel passzírozzátok a halat?

Figyelt kérdés

Próbáltam tésztaszűrőn, de túl sokáig tart és átment rengeteg szálka is.


üdv: Kati



#halpasszírozás
2012. dec. 19. 16:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
paradicsom passzírozóval
2012. dec. 19. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is csinálom, mert valahol költözködés közben eltűnt a passzírozóm. persze először kiszedem a nagyokat, majd fakanállal nekiesek. saját levével öblögetve mágiscsak sikerül.

de itt kaptam egy remek ötletet, és azóta ezt a módszert használom. miután

a szűrőn elég nagy darabokban megy át, de utána botmixerrel "lesimázni" tökéletesen lehet.

Azóta hálás vagyok a kedves válaszolónak:)

2012. dec. 19. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
22%

Én tésztaszűrőn láttam , hogy passzírozzák .

De ezt nem nevezném halászlének inkább valami híg trutyinak .

2012. dec. 19. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tésztaszűrőn, hanem leves szűrőn keresztül szoktam csinálni, és levesmerő kanállal átnyomkodni rajta, evőkanállal tudod a szűrő külső oldalát lekapargatni, hogy könnyebben lejöjjön. Elég macerás és a meló legnehezebb része.
2012. dec. 19. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 A kérdező kommentje:
Botmixerrel az apró szálka is szétmegy?
2012. dec. 19. 17:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem mindig tökéletes lesz így. gondolj bele milyen éles kések vannak abban.

de turmixolni is lehet, csak azt még utálatos is elmoogatni:)

2012. dec. 19. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen jellegű, "tekerős" passzírozónk van:


[link]

2012. dec. 19. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi! kipróbálom a botmixert. Majd küldök kóstit. :)
2012. dec. 19. 17:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Passzírozóval. :) :D
2012. dec. 19. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 doboszoli ***** válasza:
100%

Nálam a "hülyére" főzött alaplé, és a tésztaszűrőn való nagyvonalú áttörés működik, plusz botmixer.

Híg "trutyi"? Fogadsz rá, hogy nem?

Persze egy liter víz, majd' egy kiló hal..

Több passzírozóm végezte a kukában, mert nyeklett-nyaklott, rozsdásodott, meg minden.

Láttam, aki darálja, az apró szálkákkal együtt, nekem ez túl tömény, olyan "selymes".

Nálam az elvárás, hogy ne lehessen látni a kanál alját.

Persze, ez csak egy vélemény.

2012. dec. 19. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!