Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért ragadt be a teflon...

Miért ragadt be a teflon sütőformába a tészta, ki kell e vajazni és lisztezni?

Figyelt kérdés

#teflon sütőforma
2013. febr. 3. 08:31
 1/3 anonim ***** válasza:
persze de meg ennel is jobb ha nedvesitett sutopapirt teszel bele.
2013. febr. 3. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak vajazni. És amíg nem töltöd bele a tésztát, addig tedd hidegre a kivajazott formát.
2013. febr. 3. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 gungasam ***** válasza:
Azért ragad bele mert a tészta ragadós. A legtöbb sütemény recept le is írja, hogy a tepsit vagy sütőlemezt előre kezelni kell lesülés ellen. A teflonos duma csak kábítás, valahogy el kell adni azt a k#rvadrága cuccot is.A közönséges zománcozott bádog tepsiben sem sül oda jobban.Nekem is volt, nemrég dobtam ki mert rozsdásodni kezdett néhol..A mamám 50-es évekbeli zománcos tepsijét használom és semmi gondom vele...(csak le ne verjem)
2013. febr. 5. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!