Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Melyik kuglóf sütő jobb: a...

Melyik kuglóf sütő jobb: a hagyományos v. a szilikonos. Miért? Nekem hagyományos van.

Figyelt kérdés

2013. márc. 7. 13:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem egy ideig volt néhány szilikonos is - kaptam öket -, de idöközben visszatértem a hagyományosra.


A szilikonost csak a sütörácson lehet megtölteni a tésztával, mert nem lehet utána megemelni, nincs tartása, és igy elég macerás.

A szilikonosban a külseje nekem túl síma/fényes lesz, nincs a megszokott felülete.

Egy idö után a szilikonosba lezdett beleragadni a kuglóf, és csak mérgelödtem vele.

Hivatalosan nem szabad géppel mosni, mert utána nem lesz tapadásmentes, kézzel meg igen nehéz elmosogatni, mert nincs tartása, össze-vissza nyeklik.


Idöközben egyetlen elönyét látom, mégpedig, hogy a szekrénybe összegyürve is be lehet rakni és igy kisebb helyet foglal.


Mára már nincs egyetlen egy sem, a hagyományos fém formákban sütöm, és azóta meg vagyok elégedve.

2013. márc. 7. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!