Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A házi, füstölt szalonnát, h...

A házi, füstölt szalonnát, h tároljam a hütöbe, ha több van?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam,h külön-külön zacskozam el vagy egy táskába is lehet?csak olyan2-3hètig szeretnèm
2013. máj. 5. 18:54
 1/3 doboszoli ***** válasza:

Két-három hétig hűvös, szellős helyen akasztva nem lehet baja.

Ennek hiányában marad a hűtő.

Külön folpackba tekerve, mert a füst szagú süti nem túl jó.

Én a nyársalni valót télen készítem, és "botméretre" vágva így rakom a fagyasztóba, amire a nyár folyamán rájárunk.

2013. máj. 5. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyetértek Zolival!

Esetleg valóban adagokban lefagyasztani, hogy ha mégis kell, akkor se az egészet kelljen kiengesztelni!

2013. máj. 6. 07:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Én sütőpapírba szoktam csavarni és a hűtő dobozos részében tartom, nem penészedik be (a zacskóban igen), ha sokáig áll legfeljebb kiszárad, de az nem baj.
2013. máj. 7. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!