Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Lekvár mellékíz disztroj, de...

Lekvár mellékíz disztroj, de hogyan?

Figyelt kérdés

Adva van egy üveg baracklekvár, házi készítésű. Megbontottam, penészes volt már a teteje. Leszedtem a penészt, megkóstoltam, hogy fogyasztható-e; volt egy alig érezhető (de mégis) mellékíze.

Kitöltöttem egy tálba - nem tudom milyen indíttatásból - hogy majd elmúlik a mellékíze, de a lekvár megmakacsolta magát és maradt mellékízes és szerintem, szólt a haverjának is, a szilvalekvárnak, mert az is összepenészezte magát és bemellékízeskedett. Én ezt elég ízetlen tréfának tartom, mit tegyek ellenük? Lehet vele valamit csinálni, hogy ne legyen ilyen ízű?


Köszi a segítségeket!



2013. máj. 31. 00:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mire a penész láthatóvá válik, addigra az egészet beszövik a gombafonalak.Ilyen szempontból holt mindegy, hogy leszeded-e a tetején láthatót, vagy megeszed azt is. Úgyis penészes az egész.
2013. máj. 31. 06:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, dobd ki!
2013. máj. 31. 07:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Hú, tényleg!!! Akkor kidobom őket. :-(

Köszi…

2013. máj. 31. 13:39

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!