Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tavalyról megmaradt bedobálós...

Tavalyról megmaradt bedobálós savanyúsággal, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ráönthetem a levét a most szedett uborkára és céklára?

Mit ronthattam el,ha nekem nem volt minden uborka benne ropogós?

Cukkini is mállott :(

De volt,ami meg finom volt benne...arra gondoltunk a férjemmel,hogy lehet,hogy az ubi nem volt mind kemény,amikor beletettük tavaly?

Most meg öntsem ki a sok lét?


2013. júl. 5. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan öntsd ki, ne használd azt amiben már a tavalyi is megpuhult. Annyit érdemes raknod amennyi egy télen elfogy.
2013. júl. 5. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. júl. 5. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek!

Egy olyan lébe nem raknék friss zöldséget, amiben már eleve nem is lett tökéletes a savanyúm.

Ráadásul azt a lét már egy évvel ezelőtt készítetted, megérdemli, hogy túladj rajta!

2013. júl. 5. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ezt már kidobálósnak nevezném...

Kár lenne a friss zöldségféléket eleve halálra ítélni a tavalyi lével.

ennyire nem érdemes spórolni.

2013. júl. 5. 19:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Igazuk van :)

Egyenlőre csak ecetes uborkáztam ma,holnap jön a nagy üvegmosás és kiöntöm a tavalyi lét,csinálok másikat.

2013. júl. 5. 21:06

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!