Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy kel csinálni a csirke...

Hogy kel csinálni a csirke levest, hogy amikor leszűröm ne maradjon zavaros, hanem szép tiszta legyen a leves?

Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Amikor főzöd ne kavargasd a levest, és dupla szűrűn, közte egy bármilyen textíliával szűrd le, mi így készítettük az iskolai gyakorlaton, nagyon szép tiszta lett.
2009. okt. 24. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Bár nem mindenki szokta, én mindig lehabozom, én így tanultam anyukámtól. Nagyon lassú tűzön főzöm, ha kész van akkor ülepedni is hagyom pár percet. Utána kezdem leszűrni, vigyázva arra, hogy ne keveredjen fel az alja.
2009. okt. 24. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindig lehabozom.
2009. okt. 24. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehabozni,ha nem segít lilahagyma.
2009. okt. 24. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
60%

Szia!


Én kuktába főzöm, már egy jó ideje és gyönyörű aranysága levest kapok, még ha májat is teszek bele! Először féltem mikor kinyitottam a kuktát, mi lesz benne, de nagyon bejött, ja és mindent beleteszek egyszerre(hús fűszer és zöldségek) és csak másfél órát főzöm nem kell vele bajlódni!!

Üdv. egy 17 hónapos anyuka aki 14 hetes kismama is.

2009. okt. 24. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!