Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Üvegbe raktam csemegeuborkát....

Üvegbe raktam csemegeuborkát. Mitől fonnyad össze, és lesz zavaros a befőző lé? Gyanakodtam arra is, hogy tul sok cukrot raktam bele, de aztán csináltam joval kevesebb cukorral is. De ugyanolyan lett.

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Miből készült a befőző lé?
2011. júl. 25. 21:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Üzletekben kapható,tartósitószerrel ellátott savanyusághoz való por.

Vizzel fel kell főzni,ecet és cukor kell még hozzá.

2011. júl. 25. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:

ha mindent úgy csináltál, ahogy a dobozra van írva, nem lehet baj. én szilassal szoktam eltenni, nekem is volt, hogy megforrt, de pár nap alatt leülepedett és kitisztult.

semmi baja nem volt télen, finom és ropogós maradt.

ne mozgasd az üvegeket.én, amikor ezek a források megtörténtek, már óvatos voltam és papírt tettem az üvegek alá a polcon. aztán, amikor teljesen víztiszta volt, óvatosan leszedtem őket kicseréltem a papírt és visszatettem a helyére.

2011. júl. 26. 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Én akkor jártam így, amikor nem a saját termesztésű uborkát tettem el, és kiderült, hogy év közben kicsit túlműtrágyázták az uborkát...
2011. aug. 8. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!