Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Van valami jó és hatásos...

Igabcsy kérdése:

Van valami jó és hatásos praktika az ellen, hogy a szárazbabból készült étel ne puffasszon?

Figyelt kérdés

Hallottam már olyant, hogy az első főzőfizet le kell önteni. Meg szódabikarbónát kell teeni bele.

De nekem egyik sem vált be.


2009. nov. 8. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam köménymagot tenni bele ( a káposztás ételekbe is),az puffadásgátló,az íze is jobb tőle.
2009. nov. 8. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag ha beáztatod 1 nappal előtte az is segít
2009. nov. 8. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én babérlevelet teszek bele, bevált.
2009. nov. 8. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A szódabikarbónától hamarabb megfől és nem puffaszt, valamint a főzőlé első levét le kell önteni és persze a jó öreg őrölt kömény.
2009. nov. 8. 23:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!