Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért van az, hogy a két...

Miért van az, hogy a két celofán közé kell tenni a tartósítót befőzésnél?

Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 20:51
 1/1 anonim ***** válasza:
52%

Mert valaki kitalálta ezt a hülyeséget.


HA tisztán dolgozol és nem romlott, állott alapanyagokból, akkor teljesen fölösleges mindenféle tartósítószer.


De ha a két celofán közé teszik, akkor legalább az eltett ételbe sem kerül belöle, ugyanaz, mintha nem használnának semmit - és így legalább nem ártalmas, ellentében azzal, amikor az élelmiszerbe keverik.

2013. okt. 9. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!