Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Céklát fagyasztóba el lehet...

Céklát fagyasztóba el lehet tenni? Vagy inkább csak savanyúságnak praktikus?

Figyelt kérdés
2008. aug. 1. 14:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A céklát inkább vermelni érdemes, így megmarad frissen a téli időszakra, simán eláll legalább áprilisig. A cékla nyersen fogyasztva a legegészségesebb: salátának, vagy lének.

A cékla fagyasztásáról még nem hallottam, nem hiszem hogy megéri, kiengedés után sok élvezeti értéke már nem lesz, max ha borscsot főzől.

Persze csinálhatsz belőle savanyút is ha úgy szereted.

2008. aug. 1. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
IGEN!Kipróbáltam,egyszerre többet fóztem héjában egészben ahogy szoktuk savanyúsághoz,és kerülve a tartósítószereket a fagyiból használom ha kell.Csak ne fózd túl puhára!
2008. okt. 14. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!