Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A télire eltett savanyú...

A télire eltett savanyú uborka gyakran felpukkad, mintha gázosodna, nem puhul meg, csak "kiürül" . Nem mindig, van amikor jó, pedig ugyanolyan módszerrel teszem el. Hogyan lehet ezt elkerülni?

Figyelt kérdés
Az uborkám mindig frissen szedett. A só, ecet, cukor aránya megfelelő, mert az üvegben nemcsak uborka van, hanem pl.almapaprika, dinnye, stb. és mind nagyon finom. Csak az uborka pukkad fel.

2014. aug. 31. 16:20
 1/3 anonim ***** válasza:
vágd ketté,vagy lyukaszd ki
2014. aug. 31. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Gyakran találkoztam már én is a lyukas uborkával. felvágva üres, és szinte élvezhetetlen.

Péntek délelőtt hallottam róla a rádióban, hogy sajnos ez egy rossz fajta.

Aki teheti váltson más fajtára, ha maga termeli.

Sajnos, aki a piacon veszi, ezt nem látja, mert egyébként kinézetre szép az uborka.

2014. szept. 1. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Az előttem írónak igaza van, sajnos rossz az uborka fajtája. :(
2014. szept. 25. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!