Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Zöldbabot hogyan kell fagyaszt...

Zöldbabot hogyan kell fagyasztani? Le kell forrázni?

Figyelt kérdés
2014. szept. 5. 10:50
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Le bizony! Minimum 5 percig szoktam főzni.
2014. szept. 5. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen fölösleges, forrázás nélkül is ugyanolyan finom lesz a felhasználáskor. CSAK arra kell figyelni, hoygy mindig fagyottan kell kezdeni elkészíteni, nem szabad kiolvasztani!
2014. szept. 5. 11:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én blansirozom. Vizet felforralni, belerakni, ha újraforr, akkor kiöntöm, megszárítom és fagyasztom.
2014. szept. 5. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A blansírozásnak, forrázásnak mi a célja? Miért kell csinálni?

2014. szept. 5. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért kell, hogy ne legyen teljesen plötyi, ha felhasználod.
2014. szept. 5. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Semmi értelme, ha nem csinalsz vele semmit, akkor sem lesz löttyedt, ha fagyosan kezded fözni.
2014. szept. 5. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!