Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A friss zöldbabot megpucoltam...

A friss zöldbabot megpucoltam összeaprítottam de csak holnap csinálnám meg, nem szineződik el?

Figyelt kérdés
2014. okt. 4. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
A tálat folpakkozd le !
2014. okt. 4. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

És vizet öntsek rá?

Köszönöm a válaszodat.

2014. okt. 4. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
hagy vízbe...
2014. okt. 4. 22:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. okt. 4. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne hagyd vizben, nincs semmi értelme, esetleg megszivja magát. Semmi baja nem lesz lemosva, hütőben. A főző vizébe tegyél egy kis szódabikarbónát, és tuti megtartja a szinét. Igy van ez más főzelék nővénnyel is.
2014. okt. 5. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!