Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A bundában sült hús v. karfiol...

A bundában sült hús v. karfiol hogyan készül? Mi az a bunda? Palacsintatészta?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 18:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%

Liszt, aztán tojás, én még prézlibe is belemártom.

Hány éves vagy?

2010. febr. 2. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Első vagyok, nem sértésnek szántam, csak gondoltam még tini vagy, mert ez elég alapvető dolog a konyhában
2010. febr. 2. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 A kérdező kommentje:
nem vagyok tini, már 20 éve:)nem. de már 15 éve nem a magyar konyha szerint főzök.(Frao-ban élek) de ezt most megkivantam,és nem akarok hazatelefonálni emiatt.
2010. febr. 2. 18:33
 4/12 anonim ***** válasza:

hát én ezzel kicsit vitatkoznék, ha lehet:D:D

a bunda nagyon sok minden lehet!

a liszt+tojás+zsemlemorzsa az alap, amit ugye panírnak hívunk és így lesz a rántott hús, rántott zöldség stb.

de lehet bunda ezek másfajta variálása, morzsa helyett mondjuk sós zabpehely, vagy szezámmag ...

de amit a kérdező írt, hogy palacsinta tészta az is egy bunda! sós kicsit sűrűbb palacsinta tésztába beledobod, majd egyből bő, forró olajban aranybarnára sütöd, azt amit épp csinálsz!


igazad van, ezért nem érdemes hazatelefonálni, hacsak nem hiányzik az itthoniak hangja:D itt nyugodtan kérdezhetsz bármikor!


jó sütögetést

2010. febr. 2. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
18:41-esnek, igen, van sok féle, de a kérdező a karfiolt, meg a síma rántott húst kérdezte, és az egyszerű bundát. Ízlések és pofonok dolga, de én nem forgatnám zabpehelybe a karfiolt
2010. febr. 2. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia! mi a prézliset rántottnak hívjuk, a bundáshúst pedig párizsi szeletnek.de az tényleg tojás, liszt és tej

sűrű elegye.lehet tej helyett sörrel is kikeverni, nagyon finom az ebbe mártott és forrró olajban kisütött, hús, hal és zöldségféle is.

ha ott nem lehet prézli kapni, de rántotthusira vágysz,nyugodtan darálj száraz zsömlét vagy kenyeret.

2010. febr. 3. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 A kérdező kommentje:
a liszt, tojás és zsemlemorzsa itt is rántott-nak számit. karfiolt szeretnék késziteni bundában. köszi a válaszokat, tehát akkor jól gondoltam: a sűrű palacsintatésztát fogom használni.
2010. febr. 3. 11:01
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia! jól gondolod, de ha egy tanácsot még elfogadsz, a karfiolt előtte párold meg ugy félpuhára, mert a nyersnek

lehet, hogy a bundája már pirul, de belül még kemény.

sok sikert !

2010. febr. 3. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 A kérdező kommentje:
persze, megfőztem előre a karfiolt. jól sikerült, csak a fr. férjem nem volt tőle elájulva.mindegy, mi a gyerekekkel mindet megettük
2010. febr. 4. 10:12
 10/12 anonim ***** válasza:
11:23-nak: én soha nem főzöm meg, nyersen bundázom és sütöm. Hiszen a húst nyersen sütöd, nem igaz?
2010. febr. 4. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!