Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Pirított csirke/kacsa májból...

Pirított csirke/kacsa májból is lehet pástétomot készíteni?

Figyelt kérdés
Eddig csak pörkölt alapúból csináltam, de most kicsit sokat vettem kettőnkre a májból, amit ma simán megsütök hagymakarikákkal. Viszont azt nem szeretem újramelegítve. Szóval ami megmarad, abból gondoltam májpástétomot hidegen.
2015. febr. 1. 13:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet.
2015. febr. 1. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen lehet és nagyon finom is.

Én azért mindig hagymát is dinsztelek alá, mert azzal nagyon finom. főzök mellé pár keménytojást, és a máj után azt is ledarálom.

Kevés tejföllel lazítom, mustárral, borssal, majorannával fűszerezem.

Kellemesen pikánsnak kell lennie.

2015. febr. 1. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!