Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen különbségek vannak a...

Milyen különbségek vannak a csirke-, kacsa- és libahús között?

Figyelt kérdés

2014. júl. 20. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy milyen madárról származnak, illetve az ízükben. Mit szeretnél megtudni tulajdonképpen?
2014. júl. 20. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Az ízére? Melyik a zsírosabb? Meg ilyen általánosabb dolgokra.
2014. júl. 20. 14:23
 3/4 anonim ***** válasza:
2014. júl. 20. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Ízbéli, zsírosság/soványság, sülési idő, szóval vannak különbségek, no és persze, mit minek főzzük-sütjük meg.

Finomak, de tudni kell, hogy melyik mire való, milyen levest, sültet, pörköltet főzzünk belőle. A jószágok kora sem mindegy, mert más és a más főzhető fiatalból, de az idősebbek is nagyon jól felhasználhatók, megfelelő recepthez, megfelelő módon elkészítve.

2014. júl. 20. 17:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!