Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Inkább levágjam a retek...

Inkább levágjam a retek szárát, vagy hagyjam rajta, ha azt szeretném, hogy tovább friss maradjon?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 2. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
en mindig rajta hagytam, es igy is napokig friss maradt, de pl a mamam le szokta vagni, es neki is ugyanaddig maradt friss, szoval nem tudom, talan a felenk arult retkeknek nem szamit, rajta van e vagy nincs a leveluk
2015. ápr. 2. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Jobb, ha van egy kis szárrész rajta.
2015. ápr. 4. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Mint minden növény a retek is a gyökerével szedi magának a talajbol a nedves tápanyagot, amit tovább ad a felsörésznek. Azt, hogy mi kiássuk a földböl és igy nem tud több nedvet felvenni azt a retek nem tudja és azt a funkciót ami által a tápanyagot tovább küldi nem álitsa le. Ha leváhjuk a szárát akkor nincs hová távoznia a nedességnek, igy marad a retekben.
2015. ápr. 5. 23:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!