Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan készítsem, hogy ne...

Hogyan készítsem, hogy ne legyen puffasztó hatása?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a brokkolit, ami a diétámba is teljesen jól beleillik, viszont sajnos borzasztóan felpuffadok tőle. Van-e valami főzési praktika, amivel kevésbé puffasztana?
2015. ápr. 28. 20:04
 1/3 anonim ***** válasza:
hasznáj hozzzá köményt vagy/és majorannát füszerként
2015. ápr. 28. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Bocs: használj
2015. ápr. 28. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért kíváncsi lennék a kömény, vagy mit írtál fingfelszívó hatásáról készült tanulmányra.


Egyébként a brokkoli nem puffaszt jobban, mint bármi más. Szal valamit nem jól csinálsz.

2015. ápr. 28. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!