Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha pocky-t csinálok otthon...

Ha pocky-t csinálok otthon nagy a külömbség ha sózattlan ropi-t használok vagy a tésztát is jobb nekem csinálni?

Figyelt kérdés
2015. szept. 11. 07:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet olyan ropit talalni amin alapbol csak par nagy szem so talalhato es azt letudod ugymond kaparni.. Ha magadtol keszited az soha nem lesz olyan mint az igazi
2015. szept. 11. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Én eddig még csak ropival próbáltam (egyszerűen leszedegettem róla a sószemcséket), nekem mindenesetre ízlett. Igaz, az eredeti valóban kissé édesebb, de szerintem így is nagyon finom és ugyanúgy hozza a pocky-feelinget. :D
2015. szept. 11. 23:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
én magam csináltam a tésztát, és szerintem finom lett :)
2015. szept. 14. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!