Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A gesztenyét főzni vagy sütni...

A gesztenyét főzni vagy sütni jobb (otthon)? És hogyan tároljam ha többet vettem egyszerre? A belső héja nem jött le ha sütöttem hogy csináljam hogy lejöjjön.

Figyelt kérdés

Eddig ha sütöttem mindig kemény lett(ehetetlen),

akkor én rontottam el vagy csak szar volt már a gesztenye?


2013. okt. 30. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:

A gesztenyét sütés elött bekell vízbe áztatni 1-2órára. Áztatás elött be kell vagdosni.

Kb 20-35 perc alatt kész.

2013. okt. 30. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
ja tárolni pedig simán szoba hömérsékleten szoktam .nem kell hütőbe tenni.
2013. okt. 30. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

lehet attól lett kemény, hogy túlsütötted


hűvős helyen pl. kamrávban szoktam tárolni

2013. okt. 30. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha sütőben sütöd, akkor előtte vagdosd be, majd tegyél a tepsibe vizet és abba a gesztenyét, így puha marad és persze ha nem sütöd túl.
2013. okt. 30. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Én pont két válaszadó megoldását együtt szoktam: sütés előtt picit beáztatom, nem sokáig, 15-20 percig, majd úgy sütöm, hogy alulra teszek egy tepsi vizet.
2013. okt. 30. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!