Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért puhult meg a savanyúubor...

Miért puhult meg a savanyúuborkám amit a nyáron raktam el?

Figyelt kérdés
Ki járt még így???
2010. márc. 12. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:

A puhulas oka lehet:

nem taroljuk a savanyusagot elegge huvos helyen

so, ecet es viz aranya nem megfelelo, tul keves so/ecet

az uveg, amiben taroljuk vagy a viz nem megfeleloen tiszta

a cukor is puhithatja a savanyusagot, foleg ha tobbet adunk hozza a kelletenel

nem zarjuk le az uveget megfeleloen

Edesanyamnak sokszor puhult meg az uborkaja, es az o eseteben a problema az volt, hogy az ecet minosege nem volt megfelelo.

2010. márc. 12. 23:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Épp most ettem az ebédhez uborkát és az is puha volt. Van amelyik üveggel ropogós van amelyik puha. Én sem értem...
2010. márc. 13. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom! 20 éve rakok el szuper csemegeuborkát és eddig mindig jó volt, kivéve tavaly! Mindig mindent ugyanúgy csinálok. Ami különbözött most az a tárolási hőmérséklet tényleg!
2010. márc. 20. 23:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!