Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Még tavaly nyáron ettem az...

Még tavaly nyáron ettem az óbudai Sípos étteremben egy mennyei rozmaringos joghurtban pácolt csirkemellet. Azóta megfogadtam, hogy megpróbálom reprodukálni. Vajon mennyi ideig kell pácolni, hogy olyan finom omlós legyen, mint ott az étteremben volt?

Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 11:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Csirkemellből ítélve pár óra szerintem elegendő neki, mivel elég laza szerkezetü hús :)

2011. jan. 20. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha előző este bepácolod és a hűtőben pihenteted, biztos, hogy nem lősz mellé.
2011. jan. 21. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!