Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A fagyasztott pöfeteg gombának...

A fagyasztott pöfeteg gombának hogy lehet elvenni azt a kesernyés izét főzéskor?

Figyelt kérdés

#gomba #főztés
2015. nov. 17. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha kesernyés íze van, akkor valami nem stimmel a gombával!
2015. nov. 17. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Fagyasztva a legtöbb erdei gomba kesernyés lesz. Én egyszer fagyasztottam fenyőpereszkét, aztán kidobtam az egészet :( Érdemes inkább szárítani. A pöfeteg például, mivel kevés vizet tartalmaz, nagyon jól szárítható.
2015. nov. 17. 23:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 k.rock válasza:
-én abálva/forrázás vagy rövid ideig tartó főzés,utána hideg vizes öblítés/teszem a fagyasztóba,vagy elkészítve pl. pörköltnek
2015. nov. 21. 09:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
e
2015. nov. 22. 18:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Ecetes forrós sós vízben megfőzzük és hozzáadunk szódabikarbónát és elveszi azt a kesernyést ízt én erre jutottam
2015. nov. 22. 18:39

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!