Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Gesztenyepüré alá hogyan kell...

Attila551122 kérdése:

Gesztenyepüré alá hogyan kell jó tejszínhabot csinálni? A növényis habspré anyaga pillanatok alatt összeesik, nem tartós, gusztustalan.

Figyelt kérdés

2016. jan. 2. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Tejszínbe teszel porcukrot,majd addig vered, amíg kemény nem lesz. Művelet előtt érdemes a tejszínt a fagyasztóba tenni 15-20 percre.
2016. jan. 2. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
De lehet venni nem növényi tejszínhabot is.
2016. jan. 2. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
53%

A tejszínhab attól tejszínhab, hogy TEJSZÍN ből van!


Hagyd a butított utánzatokat.


Erről jut eszembe, ma a tecsóban láttam olyat hogy KÓKUSZTEJPOR...


Mi jöhet még? Ja és akkor köze nincs a kókuszhoz... Maltodextrint meg szójaizolátumot tartalmaz nagyrészben ezerhétszázé 250 grammja...

Minden szrt feletetnének az emberekkel.

2016. jan. 2. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!