Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Fánkot töltenék sütés ELŐTT!...

Fánkot töltenék sütés ELŐTT! Hogyan a legprofibb?

Figyelt kérdés
Holnap csinálnék töltött fánkot meg bismarckot. Viszont nem szeretném sütés után tölteni, az nem tetszik. Van egy vendéglátós cégünk, ahova szállítanak bismarckot meg fánkot is és nagyon guszta :) nincs a végükön lyuk, tehát gondolom sütés előtt töltik. Nefelejcs pékség szállítja és nagyon finom. Persze a szállítójuknak fogalma sincs, hogy hogyan csinálják :) valakinek tippe?

2016. jan. 30. 18:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

[link]


Ennél egyszerűbb tuti nincs.

2016. febr. 1. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Ugyanígy csináltam, és a puding alkohol ízű lett :D de hogy miért...
2016. febr. 1. 13:48

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!