Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha mascarpónét összekeverek...

Ha mascarpónét összekeverek málnalekvárral, abból jó tortakrém lesz?

Figyelt kérdés

2016. máj. 13. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:
20%
Én még tennék bele egy kis libazsírt, borsot és lisztet is, és akkor biztos.
2016. máj. 13. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Lehet, hogy igen, ez bizonyára ízlés dolga. Normál tortakrémnek nem használtam ilyet, de az eleve ízes répatortán már a szedres mascarpone is remek volt (alapból a mascarpone rém ízetlen, de a szeder már elég volt. a málnalekvár édesebb és töményebb, így el tudom képzelni, hogy tortához is jó, de extrapolálok, mert tapasztalatom nincs).
2016. máj. 13. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A mascarpone egy semleges krémsajt, málnalekvárral megfelelő arányban finom, krémes, gyümölcsös tortakrém lesz. Lehet, hogy kell hozzá adnod egy kis cukrot is, ha nem elég édes.
2016. máj. 13. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi eperrel szoktuk (az epres tiramisunak ez az alapja), az nagyon-nagyon finom, szerintem málnával is működni fog.
2016. máj. 13. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
69%
Izre finom lesz, talan kell bele cukor, de kicsit puha lesz, a Mascarpone alkalmas legfelso kremnek, de arra nem nagyon, hogy egy tobbszintes tortaban alul legyen es meg kelljen tartani ujabb tortalapot.
2016. máj. 24. 03:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!