Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha csinálok pudingot mindig...

Ha csinálok pudingot mindig megsül az alja miért, speciális edény kellene hozzá?

Figyelt kérdés
Ha jobban kavargatni próbálom hogy nehogy leragadjon, csak rosszabb mert feljön a kozmált rész és csúnya lesz a puding tele kis égett morzsákkal.

2016. jún. 4. 14:49
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Göz fölött készítsd: egy lábasban tegyél fel vizet forrni, ebbe tedd azt, amiben a puding van és úgy fözd. Mivel nem direkt éri a hö, ezért nem ragad le, kivéve, ha a lábasod alja már össze van karistolva. Ebben az esetben egy új vagy nem karcos edényt használj.
2016. jún. 4. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Vgy mikróban készítsd. Két percenként vedd ki, és keverd me, amíg a kellő sűrűséget nem éri el..
2016. jún. 4. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
Alacsony langon keszitsd megfelelo tomenysegure es gyakori kevergetes mellett.
2016. jún. 4. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extra eljárás nem szükséges, csak egy teflon edény. Kis lángon készítds, foltonos kavargatás közben, és amint besűrűsödik, kész, nem kell túl sokáig főzni utána. Teflon nélkül is meg lehet csinálni egyébként, csak kicsit jobban kell figyelni.
2016. jún. 4. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
*készítsd :)
2016. jún. 4. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Én is mikróban készítem, esélye sincs lekozmálni.:-)
2016. jún. 4. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Alacsony láng és egyfolytában keverni kell az első pillanattól kezdve addig, amíg le nem veszed a tűzről. ha csak néha kavarod elég neki 2-3 másodperc és leég, utána meg persze már csak felszeded az alját a kavarással. De ha egyáltalán nem hagyod abba a kevergetést, esélye sincs leégni.

Plusz ne csak a felszínét kevergesd, egészen a lábas legaljáig érjen le a kanalad.

2016. jún. 4. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
67%

Keverd csomómentesre a pudingport a tejjel és ne rakj bele cukrot!

Én nagy lángon szoktam csinálni, zománcozott edényben folyamatos kevergetés mellett soha sem ég le.

Amikor már elég sűrű, akkor félrehúzod, belerakod a cukrot, elkavarod és kész.

2016. jún. 4. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a tanácsokat! A mikrós megoldás új nekem, azt biztosan kipróbálom legközelebb.
2016. jún. 4. 17:43
 10/10 anonim ***** válasza:
80%
Jó minőségű lábas (duplaaljú nemesacél pl ). A tejet forrald fel, de zubogjon. A pudingot tejjel, cukorral előre keverd ki kézi habverővel, majd a csendesen fővő tejbe keverd bele. Folyamatosan kell keverni a habverővel, így nem ragad le, nem lesz csomós. Ha már pöfékel, általában már elég sűrű is, vagyis kész.
2016. jún. 4. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!