Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hányszor használod fel ugyanaz...

Hányszor használod fel ugyanazt az olajat?

Figyelt kérdés
2016. jún. 20. 11:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó vagyok, úgy értettem, hogy max. kettő, de rántott hús után már nem, pont a morzsák miatt. persze lehet szűrni, de attól még más az íze is. De pl hasábburgonyához kétszer felhasználom.
2016. jún. 21. 22:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:

5. voltam, hogy dolgoznék lángososnál? Írtam, hogy nem is sütök bő olajban... A lángosnak pedig az kell.


Ami a morzsákat illeti, én nem is használok lisztet semmihez, de az olajos mag is tud morzsálódni és a zöldség is. Rántani pont a morzsák miatt nem rántok (meg mert macerás és nem is tudok, ez valahogy sose ment). A zöldségfasírtjaim remekül megsülnek annyi zsírban, amennyit beszívnak.

2016. jún. 21. 22:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 A kérdező kommentje:
nem te voltál az 5ös. sztem kitörölték. azt írta: "amíg fekete nem lesz az olaj" és én poénból írtam, hogy ugye, nem lángososnál dolgozol?
2016. jún. 26. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!