Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ebédre spenótos halat sütöttem...

Ebédre spenótos halat sütöttem, a maradékot szeretném vacsorára adni, hogyan tároljam addig és melegítsem, hogy ne legyen gond se a hallal, se a spenóttal?

Figyelt kérdés

... mert mindkettő rizikós tárolású, romlékony. Hagyjam kihűlni a tepsiben az egészet, és tegyem hűtőbe (ha egyáltalán kihűl vacsoráig - 28 fok van nálunk)? Vagy tegyem a hűtőbe rögtön? És hol melegítsem? Mikróban, vagy süssem át - viszonylag sok szaftja van, így nem száradna ki az újrasütéstől.

Köszönöm előre is :)



2016. júl. 13. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy járj el, mintha 23 fok lenne, az az 5 fok ide, vagy oda, nem számít. Hűtsd ki langyosra, tedd a hűtőbe, este meg lehet mikrózni, jó lesz.
2016. júl. 13. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Gyerekek is ennének belőle, azért kérdem főleg.
2016. júl. 13. 14:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2016. júl. 13. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tedd hideg vízbe a tepsit, így gyorsan lehűl és utána a hűtőbe.
2016. júl. 13. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Mindegy, kik ennének belőle, az ételmérgezés nem válogat. Ettől függetlenül nem kell besz..ni, csak mert 5 fokkal melegebb van odabent, mint szokott lenni.
2016. júl. 13. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyors lehűtés, utána hűtő.Fólia alatt sütőben lassú lángon lehet újramelegíteni.
2016. júl. 13. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!