Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy lehet úgy rántott húst...

Hogy lehet úgy rántott húst sütni, hogy a panír ne ragadjon rá?

Figyelt kérdés
Eddig mindig hozzátapadt a húshoz, segítenétek?

2016. szept. 24. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Hozzá is kell tapadni. Ha nem akarod a panírt, ne panírozd be a húst, csak süsd anélkül.
2016. szept. 24. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Nem is értem a kérdést, milyen rántott hús az, amire nem tapad rá a panír?
2016. szept. 24. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem nagymamám azt tanította, hogy ne sózzam be előre a húst, mert akkor leválik a panír. szóval gondolom ha besózod előre, és hagyod állni panírozás előtt, akkor lejön.
2016. szept. 24. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én értem!!! :D

Nem szabad rátapicskolni. Mikor beleteszed a lisztbe/morzsába, csak az edényt mozgasd, rázogasd, hogy befedje, de a husihoz "ne nyúlj". (A tojásos részt villával szoktam megoldani.) A liszt és a morzsa után is le kell róla "rázni" (óvatosan) a felesleget. Ha így csinálod, olyan lesz mint amilyet szeretnél.

2016. szept. 24. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!! :)
2016. szept. 25. 09:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első megfordítás után tegyél rá egy kis időre fedőt.

Néhány percig így süsd, és a keletkező párától, puha, hólyagos "paplanos "lesz a panír, nem tapad a húshoz, és nem karcol.

2016. szept. 26. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 mustafa33 ***** válasza:
Szóval te nem norma szerint akarod sütni de úgy hogy igazi jó legyen :-) . Ha a hús szeletek panírozás előtt nem teljesen szárazak és megsózod, nem tapad rá.
2016. nov. 21. 03:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!