Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy pirítsam meg úgy a...

Hogy pirítsam meg úgy a vöröshagymát, hogy ne keseredjen meg?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell megégetni!

Olajat teszel a serpenyőbe / lábosba, beleteszed a hagymát és dinszteld nem a legmagasabb fokozaton, közben kavargasd.

2010. ápr. 30. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azzal egészíteném ki az elsőt, hogyha észrevennéd hogy mégis ég, húzd el a tűztől és úgy kevergesd. Ha még nincs sok égett rész benne, akkor vissza is teheted alacsony fokozatra. Sót is szórhatsz rá, gyorsabban fonnyad.
2010. ápr. 30. 19:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindjárt megsózod, akkor nem ég meg olyan hamar.
2010. ápr. 30. 19:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért lesz keserű a hagyma, mert megégeted. Legyen a hagyma alatt megfelelő mennyiségű olaj. Közepes lángon pirítsd a hagymát és időnként kavargasd. Valamint nem árt neki egy kis só sem.
2010. ápr. 30. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyenlő nagyságúra kell aprítani a hagymát. Általában attól lesz keserű, hogy a nagyobb darabokat szemmel láthatóan kellene még pirítani, de a pici daradokat már nemcsak megkapta/megbarnította a pirítás, hanem meg is égette.

Én a folyamtos kevergetést ajánlom, közepes tűz mellett.

2010. máj. 1. 03:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!