Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ti hogyan készítitek a spenóto...

Ti hogyan készítitek a spenótot, ha nem akartok rántást használni?

Figyelt kérdés

2017. febr. 5. 09:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%
én pudingporral szoktam
2017. febr. 5. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
Én tejbe áztatott zsemlével szoktam készíteni.
2017. febr. 5. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
44%

Mármint a spenót...mit? A spenót egy növény, amiből rengeteg étel készíthető. Spenót nevű étel nincsen.


Én általában nagyon szeretem ricottával keverve tölteléknek, vagy rántottába pl. Illetve fokhagymásan, krémlevesnek is nagyon finom, tejszínnel.

2017. febr. 5. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
Mi módon? Spenótos mit szeretnél készíteni?
2017. febr. 5. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
nálunk a spenót az a szósz, de soha nem mondjuk hogy spenót szósz, csak, hogy spenót. szerintem a kérdező is erre gondol
2017. febr. 5. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó, mi a fene az a spenótszósz?
2017. febr. 5. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
57%

mondom, hogy nem mondjuk, hogy szósz, de kb ide sorolnám.

megfonnyasztod zsiradékon, ízesíted, rántod, felöntöd. nálunk ez az amit simán spenótnak hívunk.

tehát nem az amikor hús alá vagy mellé tesszük.

2017. febr. 5. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:

én sose teszek rá rántást..minek? olaj, fokhagyma, rá a spenot és kész.


fiamnak, aki 2 éves meg ugy adom, hogy fott krumplit is teszek bele, meg tejbe áztatott kifli, plusz egy kis cukrot. annyira suru, h még igyis kell bele egy kis tej.

2017. febr. 5. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
A kiolvasztott parajpürét ( gondolom, most mindenki fagyasztottat használ ), kevés olajon párolom, amíg nem kezd el pöfögni, majd egy nagyon kevés lisztes-tejes habarással besűrítem. Ez nem igazi rántás, de mégis ad egy tartást a spenótfőzeléknek.Ha sűrű lenne, kis tejjel lehet korrigálni. kellemes állagú lesz és marad is, a keményítőt nem szeretem, mert, nem :) Fura állaga lesz.
2017. febr. 5. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
64%

Egy spenót recept:

2 kanál olaj, 1/2 fej fokhagyma, 3 kanál liszt, só, 1 liter hideg tej, 1 zacskó mélyhűtött spenót.

Elkészítés: addig keverni, amíg a spenót fel nem olvad + 5 perc forralás.

2017. febr. 5. 22:20
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!