Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a kulonbseg ha a teszta...

JaniB kérdése:

Mi a kulonbseg ha a teszta csak tojassargajaval keszul vagy egesz tojassal?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 27. 20:31
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Mármint milyen tészta? Piskóta, süti? Főzésre való tészta?


A fehérje keményíti a lisztes tésztát, ha nem raksz bele puhább marad. De egyben össze is fogja, úgy működik, mint a ragasztó. Ha egyáltalán nem raksz bele tojást, szétesősebb lesz, nehezebben kezelhető.

2017. ápr. 29. 10:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!