Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tócsnit (Lepcsákot, lapcsánkát...

Tócsnit (Lepcsákot, lapcsánkát. ) lehet készíteni kukoricalisztből?

Figyelt kérdés
2017. jún. 13. 14:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet.

[link]

2017. jún. 13. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 A kérdező kommentje:
Te már próbáltad? Éppoly egyszerű, mint búzaliszttel?
2017. jún. 13. 14:59
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem próbáltam még, de liszt liszt, ugyanolyan dolgozni vele. Kukoricadarát szoktam használni néha néha, mert imádom, szeretem (görhe,corn dog,de tejbegrízt is csináltam már kdarából).
2017. jún. 13. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
42%
Persze.
2017. jún. 13. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, de vedd figyelembe hogy a két liszt között óriási különbség van
2017. jún. 13. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
76%

Azt vedd figyelembe, hogy a kukoricaliszt TELJESEN másképp viselkedik, mint a búzaliszt, épp azért, mert nincs benne glután, ami összefogja.


Én pizzát sütöttem belőle, elég macerás volt összerakni.

A másik süti atomjaira esett, és a palacsintát is negyedszerre tudtam kikeverni.


De mivel van gluténintoleráns a családban, nem süthetek neki búzalisztból tortát, pl. :)


A rizsliszttel nekem viszont egyszerűbb bánni.

2017. jún. 13. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:

Felesben búzaliszttel próbáltam már, de nagyon tömör lett.

Másodjára tettem bele sütőport, így levegős lett és sokkal könnyebb. Ízre szerintem finom.

Nem ide tartozik szorosan, de pl én sülthalat már csak kukoricalisztbe forgatva sütök, mert sokkal jobban bírja a ropogósra sütést.

2017. jún. 13. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
23%
Ha ekkora problémát okoz ez mindenkinek akkor csináld keményítőből. Isten a magasságosban ! ennyit problémázna egy liszt érzékeny már rég éhen veszett volna.
2017. jún. 14. 04:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 A kérdező kommentje:

És keményítőből finom?


Nem használtam még kukoricalisztet, de azt tudom, hogy teljesen más, mint a búzaliszt.

Rizsliszttel sütöttem sütit, az sikerült, pedig előtte nem hittem volna :) Finom is volt.


Ha esélytelen kukoricalisztből lepcsák, akkor inkább hagyom.

2017. jún. 14. 09:28
 10/14 anonim ***** válasza:
51%

Nem, nem esélytelen.


Nem kell hozzá glutén, ugyanis nem kelt tésztát készítesz, hogy "összefogja". Csak a nedvesség felszívása miatt teszik csak bele.


Süsd tepsiben, és meg van oldva a dolog. Gondolom, eleve nem bő olajba akarod ölni.

2017. jún. 14. 09:31
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!