Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Emberek nagyon nagy baj van.!...

Emberek nagyon nagy baj van.! Miert lesz szaraz a palacsinta szele?

Figyelt kérdés

Mar orak ota sutom. Es az osszes palacsinta szele szaraz. :( de megoldom. Korbe vagtam az osszeset.


Koszonom a mielobbi valaszokat mert mindjart megsutom az osszeset


2017. júl. 7. 09:13
 1/8 anonim ***** válasza:
48%

Ez valóban egetrengető probléma.

Talán túl sokáig sütöd?

2017. júl. 7. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
Jajj ne... Mindmeghalunk mileszmost!
2017. júl. 7. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
Nem igazán értem hogy lehet a széle száraz egy tök homogén tésztának. Vagy az egésznek száraznak kéne lennie vagy sehol. De ha megtöltöd lekvárral vagy túrókrémmel akkor tök mindegy.
2017. júl. 7. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
45%

Ez a baj, hogy órák óta sütöd.

Csak kb 1 percig kell sütni.

2017. júl. 7. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 Noblesse Oblige ***** válasza:
63%

1. ne menjen fel tészta az oldalára! Az kiszáradhat, és chipsszerű lesz.

2. ne süsd sokáig. Magas lángon és amikor már csak a belseje sötét fordíthatod is!

2017. júl. 7. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

Szerencsére még nem tört ki miatta a 3. világháború...

nekem is szokott száraz lenni a széle, ha oldalról nagyobb láng éri.Amikor kész az összes, akkor lefedem egy jénaival, ami betakarja, és 5 perc múlva a száraz szélek is puhává válnak a keletkezett párában. Gond egy szál sem !

2017. júl. 7. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az értelmes kommenteket!

Azóta mâr elfogyott. :)

2017. júl. 7. 15:47
 8/8 anonim ***** válasza:
60%

1. ha órák óta sütöd, akkor...

2. amit megsütöttél és csak úgy hagyod sokáig a levegőn, akkor a szélei jobban száradnak, jobb valami olyanba tenni, aminek van valamennyi oldala is, ha sokat csinálsz sokáig

3. nem túl egyenletes a vastagsága és a sütése, pl. béna tepsiben csinálod, ami nem adja át olyan egyenletesen a hőt, meg nem tudod egyenlő vékonyságúra csinálni és sokkal vastagabbra csinálod a közepét

4..5.6..

2017. júl. 12. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!