Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lesz ropogós a csirkesz...

Hogyan lesz ropogós a csirkeszárny?

Figyelt kérdés
szeretném ropogósra és pirosra sütni a csirkeszárnyakat,lehet h béna kérdés de most lett saját háztartásom és még nem tudok mindent.23/L
2010. máj. 21. 09:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát a bőrét rajta kell hagyni!


Tedd bele őket tepsibe és alufóliát tegyél rá úgy hogy behajtogatod az alját, hogy a gőz ne tudjon kijönni alóla. 15 perc alatt megpuhulnak utána vedd le az alufóliát és magas hőfokon 180-220 Fokon süsd (de ne légkeveréssel! ha olyan a sütőd hanem a felső sütés legyen bekapcsolva) és forgasd mert ugye a felső része fog pirulni.


Ez egy jó recept pl.:

Mézet, olajat, fokhagymát(lereszelve), sót, pici chilit összekeversz egy tálkába.( Attól függ mennyi husihoz de mondjuk ilyen arányban méz 4 evőkanál, olaj 1 evőkanál, 4 gerezd fokhagyma, mokkáskanál só, késhegynyi chili). Ezzel bekened a csirkeszárnyakat. A tepsibe raksz alá egy picike vizet(csak hogy épp egy kicsi legyen a tepsi alján, meg egy picike olajat) és ahogy fent leírtam megsütöd. Istentelenül finom!!

2010. máj. 21. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!:)
2010. máj. 21. 16:34

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!