Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Gyümölcs-zöldségcentrifugából...

Gyümölcs-zöldségcentrifugából visszakapott száraz rostos cuccokból mit lehet csinálni? Receptek?

Figyelt kérdés
Eddig csak müzlibe kevertük, de uncsi :)
2017. okt. 19. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Megsutottem pitenek a gyumolcsoket. Kucsit szarazabb, de ugyanugy finom, + mindenki elvezte, hogy jeeee, nem almaspite (hanem vegyes-gyumolcs)

A zoldsegeket kis tejjel felforralom, es egy tojassargajaval besuritem, amolyan fozelek-feleseg lesz belole, kolkok szeretik. A tejjel puresiteni is lehet, es szines krumplipuret gyartasz belole (pl sargarepa), vidamma teszi a tanyert :-)

2017. okt. 20. 01:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer kaptam ilyen cuccból kardamommal,magokkal és fahéjjal ízesített aszalmányt. Pici kosárka formákba rakta a barátnőm,mikor felvette a formàját kiszárította,isteni volt.

Olyan volt,mint a birsalmasajt,csak nem volt benne hozzáadott cukor.

2017. okt. 20. 08:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunk a zöldségekből vagy fasírt készül,(a céklafasírt kifejezetten finom).

Vagy belecsempészem a bolognai raguba.

Vagy reszelt krumplival, tojással, tejföllel és reszelt sajttal összekeverem és kiolajozott sütőtálba simítom a tetejére még egy kis tejföl,még egy kis reszelt sajt és megsütöm . Jó kis egytálétel.

Vagy a cékla+alma+sárgarépa maradék répatortaként végzi.

Vagy céklás brownie lesz belőle.

2017. okt. 20. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!