Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen a lapzselatin? Lehet...

Milyen a lapzselatin? Lehet helyette sima Dr. Oetker por zselatint használni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 10:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ mibe teszed. Aporzselatinhoz folyadék kell, ha olyan a recept,hogy melegíthető folyadék van benne, akkor használhatod. De ha pl. felvert tejszínhabba vagy más krémbe kell,akkor nem tehetsz hozzá plusz folyadékot.
2010. jún. 3. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
tejszínes epertortába kellene, az eperkrémhez. Itt a recept linkje. [link]
2010. jún. 3. 10:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Ehhez lapzselatin kell, mert a tejszínt nem melegítheted.
2010. jún. 3. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Még kezdő mami vagyok.:)
2010. jún. 3. 10:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmi gond. A lapzselatint be kell áztatnod majd vízbe, akkor megpuhul, jólkinyomkodod és belekevered a krémbe.
2010. jún. 3. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer. Rengeteg eprem van, és a sütit imádjuk, lekvárt nem akarok befőzni, max. elteszem zacskókba a fagyasztóba.
2010. jún. 3. 12:58

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!