Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Savanyú káposztánk kicsit...

Savanyú káposztánk kicsit kezd ecetesedni! Meg lehet-e állítani ezt a folyamatot?

Figyelt kérdés
2018. jan. 16. 16:52
 1/2 Amarillya válasza:
100%

Szia, sajnos nem tudod megállítani.

Erjedés után +10 °C maximum, amin tárolható. De attól csak kevesebb a tárolási hőfok.

Mivel beindult az erjedés, hagyd kiforrni, csinálj belőle káposztaecetet ha gondolod.

2018. jan. 22. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Bocsánat,hogy így írok !Látom értesz a káposzta savanyításhoz!Most is készítettünk,most viszont jó íze van,de kezd nyúlóssá válni a leve !Szerinted mivel rontjuk el ?Köszi
2018. nov. 6. 07:43

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!