Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a legjobb késélező mód? A...

Mi a legjobb késélező mód? A házi, vagy "bolti"? Hogyan érdemes élezni?

Figyelt kérdés
Tartósság szempontjából
2010. jún. 10. 16:11
 1/5 anonim válasza:
35%
Élezd miskolci cigányban.
2010. jún. 10. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

A kés szempontjából szakemberhez vinném, késélezőhöz.

Ha otthon csinálod, az viszont ingyen van.

Bár hosszú távon lehet az első olcsóbb.

Tovább tart a késed.

2010. jún. 10. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges és elég drága mindig szakemberhez vinni a kést ha élezni kell. Azt tanácsolom, h szerezz be egy késélező acélt és azon meg lehet húzni jópár alkalommal, mielőtt köszörülni kellene. Ha van szakács vagy hentes ismerősöd kérd meg, h mutassa meg, hogy kell használni, mert azok értenek hozzá. (ha nincs szakács/hentes ismerősöd bárkit megkérhetsz aki ért hozzá)
2010. jún. 10. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
40%
tényleg cigányt ölj, éleződik is és egyben hasznos tevékenységet folytatsz:)
2010. jún. 11. 22:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Házi. A fenőkővel (JÓ fenőkővel) bele tudsz tenni egy kettős élt (két helyen külön szögben áll a kés éle) ez azért jó, mert a felső vastagabb rész miatt erős, az alsó vékony miatt iszonyú éles, de nem gyengült az anyag. A valódi katana-kat így élezik.


Egy vadász. (Hidd el, zsigerelek eleget)

2010. nov. 10. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!