Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Valaki ad tanácsod adni...

Valaki ad tanácsod adni tartósításban?

Figyelt kérdés
Hogy lehet elérni, hogy tartósítás során a gyümölcs/ zöldségből minimális vitamin szálljon el, ugye c-vitamin stb nek elég a magas hőfok is és alig marad, de engem legfőképp a dopamin termelést elősegítő anyagok megtartása érdekelne.

#egészség #vitamin #dopamin #dopamintermelés
2018. szept. 4. 13:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyorsfagyasztással.
2018. szept. 4. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

esetleg sóval beválhat mint a paprikánál?

Fagyóba nincs sok hely :'D

2018. szept. 4. 13:39

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!