Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Már nagyon unom a sima kávét...

Már nagyon unom a sima kávét amit főzök. Mivel tudnám ízesíteni?

Figyelt kérdés
2018. szept. 21. 21:57
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Monint én is ajánlom (de vannak még másfélék is pl. Media Marktban, meg persze kávézós boltokban), és van belőle cukormentes verzió is, ami abszolút nem gejl, de jól ízesít :)
2018. szept. 23. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ujabb tanácsokat! :) én eddig nem is hallottam ezekről a szirupokról, de tuti utánanézek a dolognak :)
2018. szept. 23. 23:17
 13/25 anonim ***** válasza:
Ujabb szavazat a Monin-szirupokra. Olcsó és nagyon jó.
2018. szept. 24. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/25 Rena31 válasza:
100%
Próbáld ki fahèjjal vagy tegyèl bele ízesített cappuccino port
2018. szept. 24. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ganodermával és pálma (kókusz) tejszínnel - [link] ;-)
2018. szept. 25. 07:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/25 anonim ***** válasza:
A sós kávét is kipróbálhatod! :) [link]
2018. szept. 25. 07:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni eleve ízesített kávékat is, kimérőset. Én néha folyékony vanília esszenciát teszek bele.
2018. szept. 25. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/25 anonim ***** válasza:
Legújabban kókusztejjel, és pici őrölt kardamommal iszom. Múltkor olvastam házi kókusztej receptet, reszelt kókuszból, azt is ki fogom próbálni, mert olcsóbb lenne! De mandulatejjel, illetve rizstejjel is nagyon szeretem, szerintem sokkal jobbak, mint a sima tej!
2018. szept. 26. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/25 Mézga Krisztina ***** válasza:
Van még egy variáció, amit kevésbé ismernek, de én évek óta így iszom a kávét. Egy kis fürjtojást kikeverek mézzel/cukorral/juharsziruppal stb., és úgy öntöm föl kávéval. Selymesebb lesz tőle, meg a gyomrot se készíti ki. Persze utána jöhet mindaz, amit írtatok. Viszont mogyoróaroma helyett én a hidegen sajtolt törökmogyoró- olajat javaslom a tetejére. Olyan, mintha egy marék mogyorót tolt volna be az ember.😄 A vajas is isteni! Az ízesített kávék közül a Frei-féle kávékat ajánlanám, csak hát nagyon drágák. Nagyon erős az ízesítésük, ezért én keverek a kedvenc kávéfajtáimmal, az ugandai, kenyai, etióp kávékkal. Ezek krémesek, illatosak, ízesek. Ma már csak az aromás arabicát iszom, a robusta nagyon kávé, keserű, erős.
2018. szept. 27. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/25 Hoffhy válasza:
A sós kávét (már főzéskor belekeverten,egy csipetnyit),állítólag "csersavassá" teszi...Az "ellenkező" verzió:Kakaóport keverek a kávéőrleménybe, (keveset,nehogy eldugítsa a szűrőt)=krémes lesz. Hoffhy.
2018. szept. 29. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!