Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen zöldséggel próbálkozzak...

Milyen zöldséggel próbálkozzak, amit mindenféle olaj és só nélkül is meg lehet párolni és jó íze lesz?

Figyelt kérdés

Régebben vettem egy párolót és egyszer kipróbáltam rizzsel meg hússal, aztán félre is tettem.

Gondoltam most elő kellene vennem és zöldségekkel is megpróbálnám, de amolyan egészségesebb elkészítési módon.


2018. nov. 7. 17:56
 1/7 anonim válasza:
100%
Bármilyen zöldséget megpróbálhatsz. De a helyedben használnék fűszereket és pl. citromot stb. Így biztosan lesz íze a zöldségnek.
2018. nov. 7. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a pároláshoz olajra egyáltalán nincs szükség, de mindegy. Bármilyen zöldséget lehet párolni, olyat válassz, amit szeretsz. Én szeretem a brokkolin karfiolt, répát, céklát, zellert, zöldbabot és a kelbimbot is parolva
2018. nov. 7. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szinte bármilyen zöldséget meg eszek mindenféle fűszer nélkül.
2018. nov. 7. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kukorica, répa, karfiol, karalábé, zöldborsó, nekem ezek jönnek be önmagukban is,
2018. nov. 7. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a cukkini és a padlizsán a kedvenceim.
2018. nov. 7. 20:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Karfiol, borsó, répa. A cékla kemény, azt nem tudom, meddig tart párolni, de ezeket mind szeretem még natúr is, pedig én szinte mindig zsírban sütöm a zöldséget és minden mást is és nem bírom a zsírszegény ételeket. De ezek igen finom zöldségek :) Fűszer nélkül is, kicsit sózva. A karfiolt azért borsoznám és a répához jó a rozmaring, de szétkapnám őket enélkül is. A zeller is jó lehet, a brokkoli is... S ugye, ki mit szeret.
2018. nov. 7. 22:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
A karalábét és a céklát először karikára szelem, úgy hogy minden szelethez legyen alja és felső része. Utána kis vékony csíkokra, mint a szalma krumplit, így gyorsan párolódnak. A sárgarépát is gyufaszál alakra szoktam vágni. Ezekhez még a karfiol. Ha megpárolódtak, narancslével, vagy citromlével meglocsolva tálalnám. A dobozos borsót, kukoricát leszűrve hozzá kavarnám. Felséges kaja lenne belőle. Egészen ráéheztem.
2018. nov. 8. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!