Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook






Kategória: Ételek, italok » Konyhai praktikák

A kérdés
Zsolesz8208 nevű felhasználó kérdése:

Málnát akarok magnélkül lekvárnak főzni hogyan tudom átszürni gyorsan könnyen?


  nov. 17. 15:21  Privát üzenet  

A válaszok
Azt hiszem kifőzik és aztán át passzirozzák egy szűrőn, amin fenn akad a mag.

A válasz 77%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/7Időpont nov. 17. 16:17 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Elöször fözd meg (cukor nélkül), utána át tudod paszírozni, és cukorral felfözni.

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/7Időpont nov. 17. 16:28 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Gyorsan $ehogy

A válasz 82%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/7Időpont nov. 17. 16:50 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
suri gyuri nevű felhasználó válasza:

Honnan szerzel november vėgėn málnát?

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 50%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/7Időpont nov. 19. 08:36 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
spectator nevű felhasználó válasza:

Attól függ, mekkora mennyiség. Nyáron frissen leszedettet, vékony vászonzsákban régimódi ruha-centrifugában prímán átszűrtem, de utána kitakarítani... De mi málnaszörpnek elfogyasztottuk.

A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/7Időpont nov. 20. 15:10 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Megfőzöd (cukorral is lehet, mivel elolvad), utána sűrű szűrőn keresztül merőkanállal kipasszírozod! Arra figyelj, hogy sokáig főzzed lassú tűzön, hogy jó sűrű legyen! Én is ma főztem reggel! Úgy néz ki már az utolsó terméseket hozza a málnabokrom!

# 6/7Időpont nov. 20. 15:44 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Kovács22 nevű felhasználó válasza:

hát az csak zselé lesz. A magja az tök jó benne, szerintem hagyd benne. Sok a macera a paszírral.

A válasz 48%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 42%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/7Időpont nov. 27. 11:32 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése



Kapcsolódó kérdések
Ha sütőben akarok karajt sütni, hány percig kell elősütnöm zsiradékon?
Vettem egy fritőzt, krumlit akarok sütni, és azt írja h kendővel vagy nem is tudom törölgessem átt a fagyasztott hasábburgonyát. Ez mit jelent, és fontos megcsinálni?
Paradicsom ivólét akarok készíteni, de nincs paszírozóm. A lé kinyerésére alkalmas a gyümölcs centrifuga?
Ha konyhai fűszernővényeket akarok termeszteni akkor hol és nikortól lehet magot venni?
Hust akarok 1 napig fűszeres etolajban aztatni utána panírozzni és sütni. Milyen fűszert ajánlotok az olajba es ehhez milyen hust?
4db 1l-es üveghez mennyi alma kell ha befőttet akarok elrakni?

Kérdések az Ételek, italok rovatbólKérdések a Konyhai praktikák rovatból








Minden jog fenntartva © 2018, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!