Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Csirkehús mitől lesz büdös...

Csirkehús mitől lesz büdös (romlott? ) napokkal lejárati idő előtt, végig hűtőben tartva, még télen is, rendszeresen?

Figyelt kérdés

Aznapi, holnapi lejáratút már évek óta nem merek megvenni emiatt. De néha az ennél frissebbekkel is így járok. :(

Ja, ez általában az áruházi, védőgázas húsokkal van.



2018. dec. 21. 18:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23%

Enni kell, nem szagolgatni!

Megsütöd, azt nincs annak semmi baja.

2018. dec. 21. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én holnaputáni lejáratút sem veszek már.

És leginkább védőgázosat sem, inkább hentesnél.

2018. dec. 21. 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#10. Ezt a kérdést nem értem. A kacsának is legfeljebb kacsa szaga van, még ha valakinek az túl erős is. Tudunk különbséget tenni büdösség és aközött a szag között ami az állatnak a természetes bukéja. Egyébként a hízott kacsamájnak normál esetben nincs olyan intenzív szaga mint a húsának.
2018. dec. 22. 07:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha jól besózod nem fog megromlani még hűtés nélkül sem.

Régen csak úgy tartósították a húst hogy vagy besózták vagy füstölték.

2018. dec. 22. 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!