Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Melyik sajt alkalmasabb a...

Melyik sajt alkalmasabb a sajtos pogácsához?

Figyelt kérdés

Vettem egy fél karika sajtot, amit szendvicsre szántam eredetileg, de eléggé zsírszegény és emiatt nem annyira ideális erre a célra.

Sajtos pogácsához melyik a jobb, a száraz vagy a zsírosabb ?


Esetleg más-más jó bele a tésztába és más a tetejére reszelve ?


2019. márc. 21. 23:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem a keményebb, nagy lyukú, jó minőségi trappista.
2019. márc. 22. 06:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
58%
#1: a trappistában nincsenek lyukak.
2019. márc. 22. 06:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 anonim ***** válasza:
44%
#2. Abban az olcsó verzióban amit te veszel, abban biztos is hogy nincs. :-) Olvasgass kicsit utána.
2019. márc. 22. 06:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 anonim ***** válasza:
32%
Nincs miről olvasgatni.
2019. márc. 22. 06:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
55%

Te tudod, de én azért belinkelem a kételkedők kedvéért.


Jellemzőit érdemes elolvasni, az igazi trappista ilyen:


[link]


És megsúgom, kapható bármelyik áruházban ilyen is, persze megértem, hogy legtöbben azt árára néznek rá első sorban a választékból és nem a minőségre.

2019. márc. 22. 07:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 anonim ***** válasza:
24%
A wikipediára bárki írhat bármit.
2019. márc. 22. 07:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
64%

A 44%-os válaszoló inkább máshol élje ki magát, föleg, ha ilyen ostoba és csak veszekedni tud.


A kérdésre: a JÒ minöségü trappista is jó, meg minden egyéb minöségi sajt, ami nem zsírcsökkentett.

A zsírcsökkentett sajt nem igazán jó semmire, sokkal jobb (és egészségesebb) a normál zsírtartalmú sajtból enni kevesebbet, mint ezekböl, amik tele vannak különbözö ízfokozókkal, hogy a zsír hiányát kompenzálják.


Sütni meg mindenképpen a zsíros, száraz, jól reszelhetö sajtok alkalamabbak.

2019. márc. 22. 07:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
68%
Finom lesz ha keversz a tésztájába is reszelt sajtot, de hajtogatáskor is megszórhatod, a tésztába tegyél kicsivel több vajat.
2019. márc. 22. 07:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
84%

Teheted a tésztájába, abba úgyis kerül vaj, nem lesz zsírszegény és az íze benne lesz.

A tetejére olvadósabbat (zsírosabbat) tennék.

2019. márc. 22. 08:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:
83%

#5-öshöz: köszönöm a szakszerű tájékoztatást, most tudtam meg, micsoda ócska árut zabáltatott a nejem.

Amikor akció van, akkor a népek úgy veszik a nyolcszáz forintos trappista gurigát, mintha "ingyé vóna.."

2019. márc. 22. 09:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!