Melyik sajt alkalmasabb a sajtos pogácsához?
Vettem egy fél karika sajtot, amit szendvicsre szántam eredetileg, de eléggé zsírszegény és emiatt nem annyira ideális erre a célra.
Sajtos pogácsához melyik a jobb, a száraz vagy a zsírosabb ?
Esetleg más-más jó bele a tésztába és más a tetejére reszelve ?
#10 és ha beírod a googl-be hogy trappista és a képkeresőre kattintasz, ránézésre is láthatod mi a különbség, és hogy kell kinéznie. Az igazi trappista sárgás, és igen is lyukacsos.
Ízre is sajt íze van, nem só íze, és azért ajánlom a pogácsához is, mert ettől valóban sajt íze lesz, és jól reszelhető.
A lyukacsos trappista tovább érlelt. Ha a boltban kaphatót nem fogyasztod el hamar, az is sokkal zamatosabb lesz idővel.
Én sütéshez, főzéshez a kevésbé zamatos sajtokat szeretem, mert nemcsak azt akarom rajta érezni, úgyhogy sajtos pogácsához sima, egyszerű trappista.
13. Hűtő, kamra.
Egyébként nem tudatosan csináltuk, csak volt, hogy megfeledkeztünk róla :D Vagy volt sok másféle, és nem fogyott el hamar. Ahogy észrevettem a kis darabok könnyebben penészednek, pl. szeletelt vagy darabolt. Egyben lévő nagyobb daraboknál volt csak ilyet, hogy tovább ért és nem penészedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!